Toont alle 9 resultaten


Bedrukte katoenen tasjes

Ja wat valt er te zeggen over katoenen tasjes. Ze zijn van katoen. Het is een tas. De naam zegt eigenlijk al genoeg. Maar goed, zoekmachines moet je ook weer blij maken met een tekst over katoenen tasjes die ook wel linnen tasjes genoemd worden of draagtasjes. En minimaal 300 woorden he! anders gaat het mis. Laatst een kennis van me overleden omdat ie gestopt was bij 287 woorden. Zakte direct door z'n knieën.

Wat kan je allemaal doen met een 'tote-bag' ?

Je bent ten eerste gewoon fresh en hip natuurlijk. Zeker met onze ontwerpen. Mensen kijken echt tegen je op. "Wow, die gast met die katoenen tas, die durft". Verder zijn ze handig voor als je de olie van je auto wilt verversen maar je hebt even geen zin om naar binnen te lopen voor een doekje.

Kwaliteit van de draagtassen

De kwaliteit van onze katoenen tassen is te gek. Je kan ze gewoon van 5 meter hoogte naar beneden laten vallen. Niks aan de hand. Er kunnen ook spullen in, en door het handige hengsel zijn ze ook nog makkelijk vast te houden. Spulleke. Niks meer aan doen.

Klimaatonvriendelijke katoenen tassen

Onze tassen zijn volgens mij niet biologisch afbreekbaar of iets. Dat moet ik nog eens aan m'n collega vragen. Het is allemaal niet klimaatvriendelijk of duurzaam vermoed ik, sterker nog: voor elk verkocht tasje flikkeren we er 1 extra de natuur in.

Goedkope katoenen tassen

Onze bedrukte tassen zijn wel gewoon goedkoop. In ieder geval goedkoop zat. Voor een veel lagere prijs kunnen we ze niet maken, we moeten er allemaal ook nog van kunnen zuipen na het werk. Af en toe wat extra bier inslaan als we een goeie dag hebben. Maar veel meer is het niet met die winstmarges. Het bier is wel weer makkelijk mee te nemen in onze katoenen tyfus tasjes.