Toont alle 3 resultaten


Letterslingers om het leven te vieren

Wij verkopen ook letterslingers. Slingers speciaal voor een kutfeest Of gewoon om het leven te vieren. Je moet ze wel zelf ophangen, die service bieden wij niet.

Verschillende Slingerteksten

Verwacht van ons geen slingerteksten als: "gefeliciteerd", of "hoera, een jongen". Ook al is dat natuurlijk ook al een kutkado om te geven. Het kan echter nog kutter. Als je onze slingers op hangt, zoals bijvoorbeeld de "Hoeren & Cocaïne"-slinger, dan pas is het feest écht aan.

Slingers om op te hangen

Onze slingers kan je makkelijk ophangen. En staat mooi in ieder interieur. Je moet er verder geen rare dingen mee willen doen, zoals bijvoorbeeld het vastankeren van een boot.

Geef een slinger kado

Het leukste is om een slinger kado te doen aan vrienden of familieleden die totaal niet creatief of open-minded zijn. Die ook elk feest kaas en worst op tafel zetten, of zoute stengels. Ken je die feesten? "Kekt dan Sjef, onzen Mark groeit ok met d'n dag". Mark is 35, Tonnie. Die groeit al 18 jaar niet meer. Met je kutfeest. Gegarandeerd dat een Hoeren en Cocaïne slinger niet begrepen wordt. Heerlijk.

Monteren van de slinger

Als we er de tijd voor hebben monteren we de letters wel voor je. Wij zijn de moeilijkste niet. Mocht het allemaal de spuigaten uitlopen met de verkoop van de slingers, dan sturen we gewoon de losse letters met wat plugjes op, dan kan je er eventueel op het laatste moment nog een anagram van maken.

Het vervoeren van de slinger

De slinger verzenden we in een envelop. We kunnen er eventueel ook meteen een kek tyfustasje met opdruk omheen doen, om het feest helemaal compleet te maken. Ga daarvoor naar onze katoenen tasjes, en voeg er een toe aan je winkelwagen.